Door deze website te bezoeken en/of de informatie die op of via deze website aangeboden wordt te gebruiken, stemt u in met deze disclaimer. Elk hieronder genoemd punt uit deze disclaimer is dan ook van toepassing op deze website.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie en aanbevelingen, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen, te corrigeren of te verwijderen zonder enige (voorafgaande) kennisgeving. Het verdient dan ook aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd. 

Aansprakelijkheid

Alle inhoud van de website www.mad-in-belgium.com wordt met de grootste mogelijk zorg samengesteld en onderhouden en is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.

Ondanks de voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de inhoud van deze website, gebruik makend van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet garanderen dat de aangeboden informatie te allen tijde juist, volledig en/of actueel is. Wij garanderen evenmin dat de website foutloos, tijdig of ononderbroken zal functioneren en dat ze compatibel is met alle bruikbare hardware en software. Dit geldt tevens voor alle informatie die Mad  In Belgium communiceert via andere electronische wegen zoals bijvoorbeeld via e-mail.

Op deze website kunnen interactieve pagina’s aangeboden worden zoals het gastenboek. Wij zijn niet verantwoordelijk voor adviezen, instructies, meningen en boodschappen die door bezoekers en/of gebruikers op de website geplaatst zijn. Wij behouden ons bovendien te allen tijde het recht voor berichten te weigeren en/of te verwijderen.

Mad  In Belgium is niet verantwoordelijk voor type-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien dit zich voordoet dan zal de prijs door ons zo spoedig mogelijk worden aangepast.

Hyperlinks

Wanneer www.mad-in-belgium.com links naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door hen worden aanbevolen. Zij dienen louter ter informatie aan de gebruiker.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Mad  In Belgium. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Mad  In Belgium, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

Overig 
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. 

© 2012 - 2020 Mad In Belgium | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren